GDPR věcně a s nadhledem
TOP seminář roku - v Jičíně pouze 1x

Už jste absolvovali seminář o GDPR, kde jste slyšeli pouze obecné pojmy,
výklad směrnice, ale nic z praxe, žádný návod, vzorové dokumenty apod?

Aktuálně nabízíme seminář s mezinárodně certifikovaným lektorem z praxe,
který vám představí i konkrétní postupy, doporučení a dokumenty.
Obsah semináře a vizitka lektora níže.

Rezervace / objednávka semináře


Kdy: 18.01.2018, 8:30 do 13:00

Kde: Jičín, K-klub, Valdštejnovo náměstí. 1. patro, mapa zde,
Pro velký zájem rozšiřujeme kapacitu semináře z 20 na 50 osob,
a měníme místo konání semináře! Rezervace míst pouze pro objednané.

Co: (obsah semináře)

Komplexní školení vhodné pro manažery a pracovníky, jejichž agenda zahrnuje problematiku ochrany osobních údajů, či pro zaměstnance pověřené implementací nařízení. 

Seminář poskytne podrobný přehled v problematice a praktické rady pro co nejjednodušší implementaci GDPR v rámci organizace

Poskytnuté informace jsou však využitelné i v současném právním prostředí a účastníci je tak mohou využít okamžitě. V ceně je zahrnutý certifikát o absolvování a vzorové materiály pro zabezpečení některých vybraných úkolů. Pro účast je vhodná alespoň základní orientace v problematice.

Seminář pokrývá tato témata:

  • Princip "accountability" dle GDPR a jeho implementace, nové instituty
  • Revize právních základů zpracování osobních údajů
  • Praktické možnosti zajištění technických a organizačních opatření
  • Požadavky na interní dokumentaci a administrativu, komunikace s ÚOOÚ
  • Zavádění procesů pro zajištění uplatňování práv subjektů údajů
  • Specifika interních procesů u nadnárodních korporací a povinnosti při transferu údajů
  • Zpracovatelské smlouvy

Za kolik a co je v ceně:

  • 1,500,- Kč (zvýhodněná cena dle podmínek AJAK)
  • 1.900,- Kč standardní cena
  • kompletní písemné materiály od lektora
  • káva / čaj, drobné občerstvení, jemně perlivá / neperlivá voda
  • voucher na zvýhodněné ceny jazykových kurzů

Lektor: Mgr. Nikola Dohnalová

Nikola Dohnalová jako jednatelka společnosti FlyEye zajišťuje prvotní kontakt s klienty,
jehož součástí je zhodnocení aktuálního stavu zpracovatelských operací z hlediska úpravy GDPR a navržení vhodných opatření v rámci spolupráce.
Praxi v oblasti ochrany osobních údajů získala působením na Úřadu pro ochranu osobních údajů, kde vykonávala pozici odborného rady v odboru pro styk s veřejností. 
Kromě právních znalostí disponuje i přehledem v oblasti průmyslového vlastnictví,
který získala v rámci specializačního studia na Úřadu průmyslového vlastnictví.

V srpnu 2017 získala certifikát pro výkon pověřence pro ochranu osobních údajů (DPO) - Tayllorcox.

(zdroj: www.fly-eye.cz)